Weekupdate #1

Gepubliceerd op 27 september 2018 11:00

Afgelopen weken stond in het teken van het finetunen van onze nieuwe website, brainstorm sessies, en het beheren van de kanalen van onze eerste klanten. 

 

Maandag zijn wij begonnen met onze website aanpassen en de laatste dingen afmaken zodat onze website nu definitief af is. Zoals jullie kunnen zien hebben wij geprobeerd onze huisstijl overal in terug te laten komen. 

Daarnaast hebben wij de content voor onze social media klaargezet voor de komende week. Ook daar kun je zien dat wij nadenken over onze content zodat de huisstijl volledig doorgevoerd wordt. Dit willen we ook voor de social media van onze klanten.

Afgelopen week hebben wij twee nieuwe klanten erbij gekregen en dit was ons eerste hoogtepunt. Twee klanten klinken niet zoveel maar voor ons is het al een hele prestatie. Voor ons gevoel zijn we ook op de juiste weg en gaan we de goede kant op. Wat twee klanten wel niet kunnen bereiken he!?

 

Voor de eerste twee klanten zijn wij druk bezig geweest met foto's maken zodat we 1 oktober van start kunnen gaan met het beheren van deze social media kanalen. Wij hebben er in ieder geval weer zin in aankomende week en kunnen niet wachten om de eerste resultaten te zien. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.